Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Sonia - pokoje gościnne

Adres obiektu Trzcinowa 27, 91-495 Łódź
 

Dodaj opinię
 


 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
Anna Kobierska
Dodano: 2012-02-20
Pobyt od: 2011-11-07 do 2011-11-09
 

Jak najbardziej POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 
Nisha i Jacek
Dodano: 2010-10-21
Pobyt od: 2010-10-10 do 2010-10-17
 

Hotel jest posadowiony w cichym, spokojnym i zielonym miejscu, ale w Lodzi. Duzy ogrod, parking dla zmotoryzowanych. Doskonale polaczenie z centrum. Do petli autobusow miejskich - 3 min spacerkiem, do tramwajow - 5. Bezposredni dojazd z lotniska (mozna spac spokojnie i sie nie przejedzie - ostatni albo, jak kto woli, pierwszy przystanek). Blisko sklepy. Budynek w dosc nowoczesnej, przemyslanej architektonicznie, bryle. Wyroznia sie w okolicy, chociaz wygladem przypomina dom jednorodzinny (na parterze mieszkaja wlasciciele. Sa dostepni o kazdej porze). Ogolnie, standard przypomina pensjonaty europejskie, np. angielskie, gdzie mozna w spokoju odpoczac, a rano zamowic obfite sniadanie, tutaj rowniez obiad, orzechy z ogrodu gratis. Wszystko, jak na Polske, w przystepnej cenie. Jesli ktos chce gotowac sam, jest dostepna kuchnia (bez oplat). Pokoje zadbane, czyste. Posiadaja lazienke z kabina prysznicowa. Z kranu leci woda goraca i zimna!!! Mozna ja miksowac:0. Przerw nie zauwazylismy. Pomimo pierwszych chlodow na zewnatrz, milym zaskoczeniem byly cieple kaloryfery. Lozka solidne:), plus poduszki, koldry i czysta, a nawet wyprasowana posciel, telewizor, internet. Mila i kulturalna obsluga. Rodzinna atmosfera. Na 5 gwiazdek, dajemy 4,99; zeby nie zapeszyc. Polecamy


 
Emilka i Marek
Dodano: 2010-10-05
Pobyt od: 2010-09-28 do 2010-10-02
 

Czesto odwiedzamy Sonie w podrozach sluzbowych.Mila obsluga, pozyczli zelazko i suszarke.Jest bardzo czysto i sympatycznie.


 
Ximena and Carlos
Dodano: 2010-10-21
Pobyt od: 2010-10-10 do 2010-10-10
 

Our experience has been (of course) brilliant. We Love Sonia


 
Ximena and Carlos
Dodano: 2010-10-21
Pobyt od: 2010-10-10 do 2010-10-17
 

The hotel was beautiful, location was wonderful. Perfectly located as well in a green quiet area. The rooms are very well equipped (with full bathroom, hot and cold water for mixing, tv, internet, the kitchen on the -1 floor, etc.). The rooms were very nicely cleaned. The staff (owner) was very friendly. Breakfast was wonderful!!!:) Our experience has benn brilliant. The hotel was very welcoming. We would definately stay at this hotel again if we was to visit the Lodz. Thank You Sonia. Hasta la vista


Opinie 1-5 z 5

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Łódź w przewodniku

Fot. Paweł Augustyniak

Łódź da się lubić! 5 najlepszych miejsc w Łodzi

Łódź prężnie się rozwija i coraz bardziej otwiera na turystów. Odczarujmy zatem obraz Łodzi ponurej i nudnej w wycieczce do jej najciekawszych miejsc.

Planetarium EC1 w Łodzi

Znamy 7 Nowych Cudów Polski!

Znane są wyniki 6. edycji wakacyjnego plebiscytu „7 Nowych Cudów Polski”. Tegorocznym zwycięzcą zostało łódzkie Planetarium EC1.

Tysiące kolorowych wstążek nad łódzkim Starym Rynkiem

Tysiące kolorowych wstążek nad łódzkim Starym Rynkiem

Tysiące kolorowych wstążek powiewa nad głowami przechodniów na Starym Rynku w Łodzi. Abstrakcyjna instalacja robi furorę nie tylko wśród mieszkańców.

Śladem łódzkich murali

Śladem łódzkich murali

Jak w oryginalny sposób ożywić miejską przestrzeń? Wiedzą o tym dobrze mieszkańcy Łodzi. Na co dzień obcują ze sztuką w postaci murali.

Nowa Łódź Fabryczna na ukończeniu

Nowa Łódź Fabryczna na ukończeniu

Budowa dworca Łódź Fabryczna wkroczyła w decydującą fazę. Trzeci pod względem wielkości taki obiekt w Europie zostanie niebawem oddany do użytku.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie